Τσουχτερό πρόστιμο επεβλήθη σε 54χρονο ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ στον Βόλο, ο οποίος άνοιξε το κατάστημά του παρά τα περιοριστικά μέτρα και σέρβιρε ποτά. Πρόστιμο επεβλήθη και σε δύο πελάτες του μπαρ.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα ήταν ανοιχτό και είχαν ήδη σερβiριστεί ποτά στους δύο πελάτες.
Σε βάρος του ιδιοκτήτη, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση της απόφασης για την πρόληψη ασθενειών και σήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πρόστιμα 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση επεβλήθησαν στους δύο πελάτες.
πηγή newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.