Μόλις το θύμα κατέθεσε το ποσό των 3.500 ευρώ στην τράπεζα, ο «πωλητής» διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του
Πληθαίνουν τα περιστατικά απάτης με θύματα επίδοξους αγοραστές τροχόσπιτων, που πιστεύουν ότι βρήκαν ευκαιρία μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο. Ένα ακόμη θύμα που περίμενε ότι θα έκανε διακοπές σε διάφορα μέρη, την έπαθε από απατεώνα που ανέβαζε μια τέτοια αγγελία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο άνδρας από τον Βόλο επικοινώνησε τον περασμένο Μάιο με τον φερόμενο ως πωλητή και έδειξε το ενδιαφέρον του για την αγορά του τροχόσπιτου. Εκείνος του ζήτησε να καταθέσει σε λογαριασμό που του έδωσε το ποσό των 3.500 ευρώ, αλλά μόλις το θύμα το έκανε, έσβησε την ανάρτηση και διέκοψε κάθε επικοινωνία.
Ο επίδοξος αγοραστής κατέφυγε στην Ασφάλεια που διαπίστωσε ότι το κινητό του «πωλητή» είχε αγοραστεί στο όνομα Πακιστανού «αχυρανθρώπου» και πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στην αναζήτηση του κατόχου του λογαριασμού στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.