Η θεά τύχη χαμογέλασε στο Βόλο και σε τουλάχιστον 10 Βολιώτες, που μοιράζονται το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ. Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι τυχεροί παίκτες του ΟΠΑΠ κατάφεραν να πάρουν μια έστω και μικρή οικονομική ανάσα και να τακτοποιήσουν οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Στη 52η κλήρωση του λαϊκού λαχείου, κληρώθηκε ο λαχνός 24181 που διατέθηκε σε δέκα πεντάδες από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ της κ. Μαρίας Χιοκτούρη. Κάθε πεντάδα κερδίζει ποσό ύψους 5.000 ευρώ και από το συγκεκριμένο πρακτορείο, διατέθηκαν συνολικά δέκα πεντάδες.
«Έγινε η αρχή», δήλωνε χαρούμενη η κ. Μαρία Χιοκτούρη, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει σταθεί τυχερή για τους παίκτες της.
Το 2008 από το πρακτορείο της κ. Χιοκτούρη, είχε διατεθεί ο πρώτος αριθμός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου που είχε κληρώσει τότε 25 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι χθες, για ένα νούμερο, «χάθηκε» ο πρώτος τρίδυμος λαχνός από το Βόλο. Η κληρωτίδα έβγαλε το 48368 και από το πρακτορείο της κ. Χιοκτούρη, διατέθηκε ο λαχνός 48398.
«Μπορεί το ποσό να μην είναι μεγάλο, ο χρόνος όμως κλείνει με κέρδη και χρήματα και έπεται συνέχεια», ανέφερε η κ. Χιοκτούρη.
Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.