Για απειλή και εξύβριση καταδικάστηκε χθες ένας 46χρονος, που απείλησε και εξύβρισε την 44χρονη νύφη του στη μέση του δρόμου γιατί χώρισε από τον βίαιο αδελφό του.
Η γυναίκα αποφάσισε το 2021 να χωρίσει από τον σύζυγό της γιατί ήταν θύμα βίας και ο κουνιάδος της έστησε «καρτέρι», την ακολούθησε όταν βγήκε από το σπίτι της και την απείλησε. «Θα σου πάρουμε την ψυχή, θα σου πάρουμε ότι έχεις και δεν έχεις, θα σε λιώσουμε» της είπε και την εξύβρισε χυδαία .
Καταδικάστηκε σε δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή, αλλά εάν την ξαναπλησιάσει στα 100 μέτρα θα οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.
Πηγή: gegonota.news

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.