Συναγερμός επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο κέντρο του Βόλου, καθώς σε απορριμματόφορο του Δήμου εντοπίστηκε χειροβομβίδα(!) με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί και να ειδοποιηθούν οι αστυνομικές Αρχές.
Το όχημα έχει ακινητοποιηθεί στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυροκορδάτου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται προς την οδό Φιλελλήνων. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, ενώ αναμένονται οι ειδικοί και πιθανότατα κλιμάκιο του Στρατού για να εξετάσει το εύρημα και να προχωρήσει στην αδρανοποίησή του εφόσον κριθεί απαραίτητο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων ξέσπασε φωτιά στον χώρο συλλογής και αποθήκευσης του οχήματος, με τους εργαζόμενους να εντοπίζουν ύποπτο αντικείμενο το οποίο μοιάζει με χειροβομβίδα. Έτσι ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, ακινητοποιώντας το όχημα και περιμένοντας ειδικό κλιμάκιο του Στρατού, προκειμένου να προχωρήσει στον απαραίτητο έλεγχο.
πηγη-magnesianews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.