Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος, λέγοντας πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες τις οποίες είχε ο Πανσερραϊκός. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να σηκώσουμε το κεφάλι μας πολύ σύντομα και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι της Τετάρτης. Σήμερα δεν είμασταν όπως έπρεπε να είμαστε, αλλά η προσπάθεια έγινε από τα παιδιά και πρέπει να προχωρήσουμε».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.