Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετά τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ χρίστηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας…
Η Τσέλσι και πάλι στο «θρόνο» του αγγλικού ποδοσφαίρου! Με διάλειμμα ενός έτους (2015) η ομάδα του Αντόνιο Κόντε -στην πρώτη του χρονιά του Ιταλού στον πάγκο της- αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου (οι μπλε έχουν δύο ματς να δώσουν).
Το γκολ του Βέλγου διεθνούς επιθετικού, Μισί Μπατσουαγί στο 83΄ χάρισε την εκτός έδρας νίκη στους Λονδρέζους επί της Γουέστ Μπρομ και ταυτόχρονα έθεσε τέλος στη μάχη του τίτλου για την εφετινή περίοδο.
Για έκτη φορά στην ιστορία της η Τσέλσι κατακτά τον τίτλο και επιστρέφει στους ομίλους του Champions League μετά την περυσινή αποτυχημένη σεζόν. Με το ίδιο σκορ (1-0) επιβλήθηκε και η Έβερτον επί της Γουότφορντ στο «Γκούντισον Παρκ».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.