To βίντεο είναι καθηλωτικό! Ένας θαρραλέος Γιαπωνέζος τουρίστας αποφάσισε να κάνει βουτιά στο νερό στο πιο κρύο χωριό του κόσμου, το Oymyakon την ώρα που το θερμόμετρο έδειχνε -60 βαθμούς Κελσίου.
Ο τολμηρός τουρίστας βγαίνει από ένα βανάκι φορώντας το μαγιό του και φωνάζοντας μπαίνει γρήγορα στο νερό. Αφού κάνει μια βουτιά ξαναμπαίνει γρήγορα στο βανάκι κρατώντας μια πετσέτα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.