Μετά από καταγγελία των συμβασιούχων καθαριότητας η Αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο οδηγό αποριμματοφόρου στην Λαμία, διαπιστώνοντας πως είναι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Λάμπρου.
Περιπολικά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο του δήμου Λαμίας και ζήτησαν από τον αντιδήμαρχο να σταθμεύσει το απορριμματοφόρο και να τους ακολουθήσει στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.
Δείτε video από το περιστατικό και τις δηλώσεις των συμβασιούχων καθαριότητας






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.