Η Τροχαία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους τον τελευταίο καιρό για τις παραβάσεις στη χρήση της Λωρίδας Εκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) στους κεντρικούς οδικούς άξονες – Πλέον τα μπλόκα στον Κηφισό αποτελούν καθημερινότητα, ειδικά στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας
Τροχαία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους τον τελευταίο καιρό για τις παραβάσεις στη χρήση της Λωρίδας Εκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) στους κεντρικούς οδικούς άξονες. Πλέον τα μπλόκα στον Κηφισό αποτελούν καθημερινότητα, ειδικά στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Η κάμερα του κεντρικού δελτίου του ALPHA βρέθηκε σε μπλόκο και κατέγραψε τις παραβάσεις που έγιναν, με τους δράστες να είναι μεταξύ άλλων ένας ιερέας, αλλά και ένας… αστυνομικός, ο οποίος επιχείρησε να δικαιολογηθεί στην κάμερα λέγοντας «βιαζόμουν για το ΚΤΕΟ». Η δικαιολογία του δεν έπεισε με αποτέλεσμα να του αφαιρέσουν τις πινακίδες. Κάποιοι… πονηροί μόλις είδαν το μπλόκο έβγαιναν στην κανονική λωρίδα κυκλοφορίας, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ALPHA. Ωστόσο ο άνδρας της τροχαίας σταματούσε την κυκλοφορία στην Εθνική, έβγαινε στη μέση του δρόμου και τους ζητούσε να κάνουν δεξιά, προκειμένου να ελεγχθούν.
reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.