Μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο Ακης Τσοχατζόπουλος πήρε σήμερα το απόγευμα εξιτήριο.
Ο πρώην υπουργός είχε εισαχθεί εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο παθολογικό τμήμα της Πανεπιστημιακής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.
Αφού του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας από τους θεράποντες ιατρούς.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον περασμένο Μάρτιο είχε υποβληθεί σε καρδιολογική επέμβαση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.