Κατηγορείται ότι έδινε μίζες σε Τσοχατζόπουλο, Σμπώκο, Κάντα και άλλους για να παίρνει εξοπλιστικά προγράμματα εκατοντάδων εκατ.ευρώ
Βγαίνει από τη φυλακή ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος είχεπροφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο κατηγορούμενος ότι έδινε μίζες εκατομμυρίων ευρώ για να εξασφαλίζει εξοπλιστικά προγράμματα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Λιακουνάκος συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι από εταιρεία ιδιοκτησίας του διακινήθηκαν περίπου 2 εκατ. ευρώ προς εταιρείες συμφερόντων του Ιωάννη Σμπώκου, πρώην γενικού διευθυντή Εξοπλισμών
στενού συνεργάτη του προφυλακισμένου για μίζες Ακη Τσοχατζόπουλου.
Ο Θωμάς Λιακουνάκος, που ήταν προφυλακισμένος κατηγορούμενος για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θα βγει από τη φυλακή με την υποχρέωση όμως να φοράει το γνωστό… βραχιολάκι, ώστε να βρίσκεται σε ακτίνα εντοπισμού από τις αστυνομικές αρχές.
Ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης η οποία αρχικώς απερρίφθη από την ανακρίτρια που έκρινε ότι δεν έχουν αλλάξει οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκε στη φυλακή. Στη συνέχεια ο Λιακουνάκος κατέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο αποφάσισε την αποφυλάκισή του υπό όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.