Ο Χοσέ Μαρία Μαρίν, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο που ταρακούνησε την FIFA το 2015, αναμένεται να αποφυλακιστεί νωρίτερα από το σωφρονιστικό ίδρυμα του Άλενγουντ στην Πενσιλβάνια των Η.Π.Α λόγω του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, ο οποίος ήταν ο μοναδικός από τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο της FIFA, το οποίο αφορούσε καταγγελίες για δωροδοκίες μελών της, που είχε φυλακιστεί από τις αρχές των Η.Π.Α, θα βγει από την φυλακή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Στις Η.Π.Α οι αρχές αποφάσισαν να αποφυλακίσει αρκετούς λόγω του κορωνοϊού, κυρίως αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες που έχουν εκτίσει σημαντικό μέρος της ποινής τους. Έτσι λοιπόν ο 87χρονος πλέον Μαρίν αναμένεται να αποφυλακιστεί νωρίτερα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.