Βετεράνοι μπασκετομπολίστες και η Εθνική ’04 αγωνίστηκαν κατά του σχολικού εκφοβισμού

Πρώην παίκτες του μπάσκετ και η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου 2004 τέθηκαν αντιμέτωποι έκαναν… ντρίμπλα στον σχολικό εκφοβισμό.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ έγινε στο κλειστό της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (06/03).

Βετεράνοι μπασκετμπολίστες όπως ο Νάσος Γαλακτερός, ο Μιχάλης Υφαντής, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Σάκης Τζαλαλής, ο Γιάννης Γιαννούλης, με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη τέθηκαν αντιμέτωποι με τους παίκτες της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004: Θοδωρή Ζαγοράκη, Γιώργο Καραγκούνη, Αντώνη Νικοπολίδη, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Τάκη Φύσσα, Βασίλη Τσιάρτα, Κώστα Κατσουράνη.

Παιδιά από σχολεία της Αττικής γέμισαν το γήπεδο και όλοι μαζί έκαναν… ντρίμπλα στον σχολικό εκφοβισμό.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
Πηγή: gazzetta.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *