Η Βέροια δίνει αγώνα για να κρατηθεί στην κατηγορία αλλά οι συνθήκες δεν είναι και οι… πιο καλές για τους παίκτες προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσπάθεια τους.
Την περασμένη Παρασκευή οι «κυανέρυθροι» περίμεναν χρήματα, όπως τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση, αλλά μόνο 7 πληρώθηκαν! Φυσικά οι υπόλοιποι ενοχλήθηκαν και όλοι μαζί αποφάσισαν να απέχουν από την προπόνηση.
Το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και η διοίκηση κερδίζει χρόνο για να βρει μια λύση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.