Οι εμφανίσεις του Μάρκο Βεράτι στην Παρί Σεν Ζερμέν τραβούν συνεχώς τα βλέμματα αρκετών σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει «κρούση» στον παίκτη πριν από λίγους μήνες.
Ο Ιταλός μέσος μίλησε στο «Rai Sport» για την πρόταση των «μερένχες» και γνωστοποίησε τον λόγο που προτίμησε να ρίξει άκυρο στους Μαδριλένους για να μείνει στη Γαλλία.
«Απέρριψα την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης επειδή είμαι ικανοποιημένος με την τωρινή μου ομάδα και δεν ήθελα να μπω συζητήσεις με κάποια άλλη», τόνισε ο παίκτης των Παριζιάνων.
Τελείωσε τα λεγόμενα του, αναφέροντας: «Έμαθα για την πρόταση της Ρεαλ και ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν είναι εύκολο να ενδιαφερθεί για σένα μια τόσο σπουδαία ομάδα. Όμως είμαι ευτυχισμένος στο Παρίσι και δεν θέλω να φύγω. Πρώτα πρέπει να κερδίσω κάτι εδώ».
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.