Τούμπα θύμιζε χτες το βράδυ η περιοχή του Λευκού Πύργου. Το πούλμαν της αποστολής του Δικεφάλου που έφτασε με το Κύπελλο από τον Βόλο βρέθηκε ακριβώς μπροστά στο μνημείο της Θεσσαλονίκης και πάνω σε αυτό οι παίκτες, καθώς και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση.
Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ ξενύχτησαν για να υποδεχτούν την ομάδα τους που τους έδωσε σήμερα μεγάλη χαρά και να ευχαριστήσουν τον Ιβάν Σαββίδη που στηρίζει τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο τα τελευταία χρόνια.
Οι οπαδοί του Δικεφάλου φώναξαν ρυθμικά “Είναι τρελός o πρόεδρος” και ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στην οροφή του λεωφορείου φορώντας φανέλα του ΠΑΟΚ!
Μετά την αναχώρηση από τον Λευκό Πύργο, η αποστολή του Δικεφάλου κατευθύνθηκε προς το Μακεδονία Παλλάς.
Δείτε τα βίντεο του Thestival:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.