Πτώση τιμών για το πετρέλαιο θέρμανσης τις τελευταίες ημέρες. Η μέση τιμή στη Λαμία είναι από 1,37 μέχρι 1,39 και ήδη έχει ξεκινήσει η ζήτηση.
Ο πρόεδρος των πρατηριούχων Βασίλης Αδάμ, προτρέπει στους καταναλωτές να εφοδιαστούν τώρα με πετρέλαιο και λόγω των τιμών αλλά και λόγω του επιδόματος θέρμανσης καθώς μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου πρέπει να έχουν κατατεθεί τα δικαιολογητικά.
Δείτε το video:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.