Μπορεί να βρέθηκε στη Γαλλία η 7χρονη Βαλεντίν, όμως υπάρχουν πολλές σκοτεινές πτυχές που καλούνται να φωτίσουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Σημείο αναφοράς αποτελεί ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, έχει πει ψέματα και θεωρείται αναξιόπιστος στις πληροφορίες που δίνει.
Δεν έχει δε, ξεκαθαρίσει τελικά, ποια είναι η μητέρα του παιδιού και αυτό θα γίνει με εξέταση DNA, ενώ μικρές επιφυλάξεις διατηρούν οι αστυνομικοί για το αν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.
Ερώτημα που δεν έχει μέχρι στιγμής απαντηθεί είναι αν θα επιτραπεί στον πατέρα να μεταβεί στη Γαλλία για να δει το κοριτσάκι, καθώς υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες.
Ο ίδιος ο Κογκολέζος, υποστήριξε στους αστυνομικούς πως αυτός είναι ο εμπνευστής του σχεδίου να φύγει το κοριτσάκι για τη Γαλλία για μια καλύτερη ζωή, δήλωσε οτι έχει μετανιώσει για όλο αυτό που έστησε, ενώ υποστήριξε οτι τον περασμένο Μάρτιο ταξιδεψε στη Γαλλία για να συναντήσει την βιολογική μητερα της Βαλεντίν. Ωστόσο, δεν είπε με τι διαβατήριο πήγε και γιατί επέστρεψε αφού σκοπός του ήταν να φύγει απο την Ελλάδα.
Όλα αυτά αναμένεται να διευκρινιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες και να λυθεί ο γρίφος μιας υποθεσης που για 55 ημέρες απασχολησε έντονα τις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.