Σκληρή κριτική από τον γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, Βάιου Μπουρογιάννη, για τις αποφάσεις να μπουν λουκέτο σε 40 ακόμη υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ.
“Θα οδηγήσει στην περαιτέρω απομόνωση των χωριών και της επαρχίας και ειδικά οι ηλικιωμένοι θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα”, υπογραμμίζει στο αναλυτικό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7.
Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ θα συνεχίσουν να διεκδικούν αλλά, όπως είπε, δεν είναι εύκολο να σταματήσει αυτός ο σχεδιασμός.
Δείτε το video:
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Να μας πει ο κυριος μπουρογιαννης αν παταει στα ελτα σαν υπάλληλος τον ελτα καιβτι μισθο περνει