Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε το Σάββατο η Β κατηγορία της Φθιώτιδας. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η συνάντηση ανάμεσα στην Γλύφα και την Ακαδημία/Ηρακλής διότι υπήρξε επίθεση στον ρέφερι της συνάντησης ο οποίος σταμάτησε το παιχνίδι στο 89′ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1. Βαρύς θα είναι ο πέλεκυς για τους γηπεδούχους σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ισόπαλο με 2-2 τελείωσε το ματς ανάμεσα στην Ροδωνια και τον Αίαντα ενώ η Ηράκλεια πέρασε από την έδρα του Αστέρα Λαμίας.
ΓΛΥΦΑ- ΗΡΑΚΛΗΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ διεκόπη στο 89′ και ενώ το σκορ ήταν 1-1
ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ- ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 2-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ 0-1
Αγώνας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π ΓΙΑΝΙΤΣΟΥΣ- ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ
Αγώνας: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΤΣΟΥΚΑ ΑΝΑΒΟΛΗ
Αγώνας: ΕΚΚΑΡΑ-ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗ
16η αγωνιστική Β΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας
Κυριακή 24-1-2016 ΩΡΑ: 15.00
Αγώνας: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: ΤΣΑΒΟΣ
Βοηθοί: ΒΕΝΕΤΗΣ-ΠΕΤΕΙΝΟΣ
Αγώνας: ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΧΙΝΟΥ
Διαιτητής: ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
Βοηθοί: ΒΛΑΧΟΣ – ΞΕΦΛΟΥΔΑΣ
Αγώνας: ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ ΒΡΥΣΗΣ-ΜΑΛΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: ΚΟΝΤΟΣ
Βοηθοί: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΟΔΟΓΛΟΥ
Αγώνας: ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: ΣΤΑΘΑΡΑΣ
Βοηθοί: ΚΑΚΛΗ-ΖΑΡΟΝΙΚΟΛΑΣ
Αγώνας: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΙΤΣΟΥΣ-ΚΑΛΥΒΙΑ ΓΗΠ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ
Διαιτητής: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί: ΡΕΜΙ -ΤΣΑΜΑΣΙΩΤΗ
Αγώνας: ΒΡΑΧΑ -ΑΡΧΑΝΙ
Διαιτητής: ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ
Βοηθοί: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ -ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Αγώνας: ΟΜΒΡΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΑΝΑΒΟΛΗ
Αγώνας: ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ ΑΝΑΒΟΛΗ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.