Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στα social media μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής.
Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η Tζούλια Αλεξανδράτου απαντάει στην ερώτηση «αν προτιμάει τους άνδρες με κοιλιακούς ή κοιλίτσα». «Το θεωρώ τραγικό ένας άντρας, η ζωή του να είναι το γυμναστήριο. Δηλαδή όταν θα μου πει γυμναστήριο, θα ξενερώσω. Το γυμναστήριο, είναι ξενέρα» είπε αρχικά.
@christosdus Η Τζούλια ξαναχτυπά
♬ Pyre (STEM synth) – Altitude Music / BMGPM
«Το άλλο άκρο, που είναι η κοιλιά, όχι δεν θέλω να πιάνω μια πλαδαρή κοιλιά όταν είμαι με τον άνθρωπό μου, οπότε κάτι ενδιάμεσο», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Σημειώνεται ότι κάτω από το βίντεο, δεκάδες χρήστες σχολίασαν την εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, με πολλούς να εστιάζουν στο μακιγιάζ και στο χρώμα των χειλιών της.
newsbeast.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
