Η ανάδειξη των δύο υπερτυχερών του Τζόκερ, που έγραψαν ιστορία το βράδυ της Κυριακής, κερδίζοντας το υψηλότερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ από το παιχνίδι, παραμένει το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στις περιοχές όπου κατατέθηκαν τα «χρυσά» δελτία, το Παλαιό Φάληρο και το Μαρκόπουλο.
Οι δύο μεγάλοι νικητές μοιράστηκαν πάνω από 28,8 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας καταφέρει να βρουν τον αριθμητικό συνδυασμό που «ξεκλείδωσε» το ιστορικό έπαθλο στην πρώτη κατηγορία.
«Με ειδοποίησε ο αδερφός μου. Στην αρχή δεν το πίστεψα με τίποτα, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, γιατί ήταν τεράστιο το ποσό. Είναι το γεγονός της περιοχής» τονίζει ο κ. Σταύρος Ορφανός, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο.
Όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ:
Όπως λέει η κυρία Χαρίκλεια Μαρκουλάκη, ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστημάτος ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο, ο μεγάλος νικητής που έπαιξε στο κατάστημά της είχε συμπληρώσει δελτίο με μόλις 6 στήλες, γεγονός που σημαίνει ότι κόστισε 6 ευρώ.
«Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Είναι διπλή χαρά για εμάς, γιατί είναι το μεγαλύτερο τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ στην ιστορία» πρόσθεσε η κ. Μαρκουλάκη.
Όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ΟΠΑΠ:
Εκτός από τους 2 μεγάλους νικητές, όμως, η Κυριακάτικη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ανέδειξε συνολικά 9 επιτυχίες και στη δεύτερη κατηγορία, με την κάθε μία να κερδίζει από 100.000 ευρώ.
πηγη news247

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.