Χιλιάδες επιστολές προκαλούν τον τρόμο σε Σουηδούς πολίτες, με… το λογότυπο της ISIS.
Συγκεκριμένα, απειλούν τους παραλείπτες με αποκεφαλισμό και παράλληλα τους ζητούν να γίνουν μουσουλμάνοι το ταχύτερο δυνατό.
Ειδικότερα, οι επιστολές οι οποίες είναι γραμμένες στα σουηδικά, περιλαμβάνουν “τρεις επιλογές” για τους Σουηδούς πολίτες.
Να αλλάξουν πίστη και να γίνουν μουσουλμάνοι
Να πληρώνουν την jizya (θρησκευτικός φόρος) για προστασία
Την επιλογή του “αποκεφαλισμού” μέσα στα σπίτια τους αν δεν συνετιστούν με τα παραπάνω

Το μήνυμα καταλήγει: «Η αστυνομία δεν μπορεί να σας σώσει από τη δολοφονία (Ο θάνατος έρχεται για όλους σας)”. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η αστυνομία ερευνά την υπόθεση χωρίς ωστόσο να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα ενώ αναζητεί διασυνδέσεις φανατικών ισλαμιστών μέσα στη χώρα.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.