Με ένα ιδιαίτερο tweet από μια φράση του ιδρυτή του συλλόγου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχήθηκε για τα 110 χρόνια ζωής του «τριφυλλιού». «Ευτυχήσαμε να δούμε τους διαδόχους μας να ενστερνίζονται την πίστη και τις αρχές μας, να συνεχίζουν με την ίδια πνοή το δρόμο που χαράξαμε και που οδηγεί στην εκπλήρωση των καλύτερων αθλητικών πόθων»(Γ.Καλαφάτης). 110 χρόνια Παναθηναϊκός! Χρόνια μας πολλά!
Αυτόν τον τρόπο επέλεξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να ευχηθεί για τα 110α γενέθλια του συλλόγου.
«Ευτυχήσαμε να δούμε τους διαδόχους μας να ενστερνίζονται την πίστη και τις αρχές μας, να συνεχίζουν με την ίδια πνοή το δρόμο που χαράξαμε και που οδηγεί στην εκπλήρωση των καλύτερων αθλητικών πόθων»(Γ.Καλαφάτης). 110 χρόνια Παναθηναϊκός! Χρόνια μας πολλά! pic.twitter.com/Fr4NVgS9jb
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) 3 Φεβρουαρίου 2018

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.