Σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου για να δει από κοντά τους Αρτούρ Μαζουακού και Κώστα Φορτούνη.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθούσε παιχνίδια του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν έχοντας στραμμένο το ενδιαφέρον της στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, για τον οποίο τον περασμένο Γενάρη κινήθηκε για την απόκτησή του.Παρά την απουσία του Ομάρ, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν μέσω… κατασκόπου τους παρουσία και στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, με τα μάτια του σκάουτ της Γιουνάιτεντ να πέφτουν σε δύο άλλους παίκτες των «ερυθρολεύκων».
Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «τσέκαρε» τους Αρτούρ Μαζουακού και Κώστα Φορτούνη, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα διάφορων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Εκτός από τον σκάουτ της Γιουνάιτεντ, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν και αρκετοί ατζέντηδες, ανάμεσα στους οποίους ο Κάρλος Γκονσάλβες του Μάρκο Σίλβα και ο Νίκολα Ντάμιανατς των Σάσα Ζντιέλαρ και Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.