Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες (6/6) το απόγευμα στο λιμάνι του Βόλου.
Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, γύρω στις 18:00 ένας νεαρός Βολιώτης έπεσε στη θάλασσα και παρέμενε στο νερό, δίχως να θέλει να βγει έξω. Είχε βουτήξει, ωστόσο, δίπλα από την κεντρική προβλήτα, εκεί όπου δένουν τα ρυμουλκά, και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος, ενώ ουδείς γνώριζε τις προθέσεις του. Πλήθος κόσμου, άλλωστε, συγκεντρώθηκε στο σημείο και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε και αν ο νεαρός κινδύνευε.
Τελικά, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ήταν εκεί, σε Ι.Χ., με τη φίλη του, με την οποία τσακώθηκαν άσχημα, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του και σε ανύποπτη χρονική στιγμή να πέσει στη θάλασσα από αντίδραση!
Κινητοποιήθηκε το Λιμεναρχείο
Επειδή, ωστόσο, δεν ήθελε να βγει από το νερό, άμεσα ειδοποιήθηκε για βοήθεια το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Λιμενικοί συνομίλησαν με τη φίλη του, ενώ πλωτό σκάφος ιδιωτών έπλευσε για να τον ανασύρει. Όμως και πάλι ο νεαρός αρνούνταν να βγει από τη θάλασσα.
Άρχισε, αντίθετα, να κολυμπάει προς το Τελωνείο Βόλου, για να αποφύγει τον διάλογο. Έλεγε μόνο ότι δεν είναι καλά και να τον αφήσουν ήσυχο.
Με πολλή υπομονή, τελικά και ψυχραιμία, οι λιμενικοί κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον συνεφέρουν. Γύρω στις 19:00 πια, ο νεαρός επιβιβάστηκε σε σκάφος και οδηγήθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.