Με τον Ολυμπιακό να κατακτά με μεγάλη άνεση τον 60ο τίτλο της ιστορίας του (και 24ο συνεχόμενο), ολοκληρώθηκε σήμερα στον Άλιμο το 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» πρώτευσαν με μεγάλη διαφορά και στις επιμέρους βαθμολογίες ανδρών και γυναικών, επιβεβαιώνοντας ότι σε σωματειακό επίπεδο δεν έχουν αντίπαλο στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση.
Πρωταγωνιστές της 4ης και τελευταίας ημέρας των αγώνων ήταν τα «βαριά χαρτιά» της ελληνικής κολύμβησης. Ο Απόστολος Χρήστου με 53.65 στα 100μ. ύπτιο, ο Κριστιάν Γκολομέεβ με 23.70 στα 50μ. πεταλούδα και η Άννα Ντουντουνάκη με 26.60 επίσης στα 50μ. πεταλούδα, όχι μόνο πρώτευσαν, αλλά πέτυχαν και επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Από την πλευρά της, η Νόρα Δράκου δεν έκανε καλή επίδοση στα 100μ. ύπτιο, αλλά έστω και με το 1:02.29 κατάφερε να νικήσει την Ιωάννα Σαχά (1:02.37) και να φτάσει το μάξιμουμ των τεσσάρων ατομικών νικών στη φετινή διοργάνωση (κάτι που δεν πέτυχε κανένας άλλος αθλητής ή αθλήτρια).

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.