Τρόμος στον αέρα: Αεροσκάφος «χτυπήθηκε» από σμήμος πουλιών (vid)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

«Μοιάζει σαν να χτύπησα μερικά πουλιά μετά την απογείωση. Θα πρέπει να επιστρέψουμε για να δούμε την ζημιά στο αεροπλάνο»

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Η πτήση 2310 της American Airlines αναγκάστηκε να επιστρέψει στο διεθνές αεροδρόμιο του Σιάλτ από το οποίο απογειώθηκε, μετά από την πρόσκρουση με σμήνος πουλιών.

«Μοιάζει σαν να χτύπησα μερικά πουλιά μετά την απογείωση. Θα πρέπει να επιστρέψουμε για να δούμε την ζημιά στο αεροπλάνο», είπε ο πιλότος στον πύργο ελέγχου, μία ώρα μετά την απογείωση.

Το Airbus A321, με 150 επιβάτες και έξι άτομα πλήρωμα, προσγειώθηκε με ασφάλεια.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σιάτλ επιβεβαίωσε ότι το βαθούλωμα στη μύτη του αεροπλάνου προκλήθηκε πράγματι από την πρόσκρουση πτηνών.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *