Έσκασε λάστιχο αυτοκινήτου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ντελαπάρισε.
Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 2 μ.μ. κι ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα, κινούνταν στο ύψος του Προαστίου, επί του αυτοκινητοδρόμου κεντρικής Ελλάδας Ε-65. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν τραυματισμένοι ο οδηγός (γύρω στα 60) και η μητέρα του (82 ετών) με κατάγματα και μώλωπες.
δείτε περισσότερα στο trikalavoice.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.