Στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος ο 22χρονος οδηγός που απεγκλώβισαν άντρες της πυροσβεστικής, από όχημα που ενεπλάκη το μεσημέρι της Κυριακής σε τροχαίο ατύχημα στο 5ο χλμ Γιαννιτσών -Αραβησσού.
Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα είναι καλά στην υγεία τους.
Πηγή:iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.