Τροχαίο σημειώθηκε τα χαράματα της Παρασκευής στη γέφυρα της παραλιακής. Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 06:00 το πρωί στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Άμεσα στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο παρατηρούνται καθυστερήσεις καθώς έχει κλείσει μία λωρίδα κυκλοφορίας.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.