Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8 Απριλίου στα Σπάτα, με αποτέλεσμα ένα τρίχρονο παιδάκι να χάσει τη ζωή του.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη στη λεωφόρο Χρήστου Μπέκα, όταν το αγόρι προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο και το παρέσυρε με το όχημά του 58χρονος οδηγός.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε αμέσως και μετέφερε το 3χρονο αγόρι και τη μητέρα του στο Κέντρο Υγείας που ήταν πολύ κοντά στο σημείο, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδάκι, οικογένειας Ρομά, φαίνεται να άφησε το χέρι της μητέρας του και να κατευθύνθηκε προς το δρόμο όπου και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο.
Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Τροχαία.
πηγη thetoc

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.