Χειροπέδες σε έναν 55χρονο κρατούμενο στις φυλακές Τρικάλων πέρασαν οι αστυνομικοί, για τον θάνατο συγκρατούμενού του.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων επελήφθη της αστυνομικής έρευνας για υπόθεση ανθρωποκτονίας 66χρονου κρατουμένου στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί».
Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, «συνελήφθη ως δράστης 55χρονος αλλοδαπός, ομοίως κρατούμενος στο ίδιο Κατάστημα Κράτησης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας επιτέθηκε στον 66χρονο, από άγνωστη αιτία, και τον τραυμάτισε θανάσιμα».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Δράστης και θύμα της αιματηρής συμπλοκής θα αποφυλακίζονταν σύντομα
Εντύπωση, πάντως, προκαλούν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τόσο ο δράστης όσο και το θύμα, θα αποφυλακίζονταν σύντομα.
Συγκεκριμένα, ο 55χρονος Αλβανός εξέτιε ποινή μόλις 8 μηνών για παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ ο 66χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών για υπόθεση ναρκωτικών.
iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.