Στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου γράφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο επίλογος της νέας τραγωδίας στα Τρίκαλα.
Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το παιδάκι (Ρομά) 2 ετών πέθανε από εισρόφηση τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Δείτε περισσότερα στο trikalavoice.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.