«Ξετρύπωσε» 2,5 κιλά κάνναβης – Άλλο ένα κιλό εντοπίστηκε και σε σπίτι στα Ιωάννινα
Η βαριά οσμή από τα ζώα στο ποιμνιοστάσιο ενός κτηνοτρόφου σε περιοχή των Τρικάλων, δεν στάθηκε ικανή να ξεγελάσει την αλάνθαστη όσφρηση του εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλου που συνόδευε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Κατά την έρευνα που έκανε ο τετράποδος αστυνομικός το μεσημέρι της Πέμπτης, ξετρύπωσε στο μαντρί τη μια μετά την άλλη 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δύο κιλών και 429 γραμμαρίων κι έτσι ο κτηνοτρόφος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Πάνω από ένα κιλό κάνναβης και στα Ιωάννινα
Στο πλαίσιο στοχευμένου ελέγχου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ακινητοποίησαν στην πόλη των Ιωαννίνων το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας Έλληνας και βρήκαν μέσα μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, λόγω της οποίας τον συνέλαβαν.
Ωστόσο, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλες 17 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 803 γραμμαρίων και κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 250 γραμμαρίων κι έτσι σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.