Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΠΑΣ Λαμία δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, μετά το ματς της Ελευσίνας. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ηττήθηκε χάρη σε ένα πέναλτι-εφευρεση του Φωτιαδη- στο οποίο ευστόχησε ο Γιαννιτσάνης στο 2ο λεπτο. Ανούσιοι επιθετικά για ένα ακόμη ματς οι “κυανόλευκοι” οι οποίοι βλέπουν πλέον τον Άρη μετά τη νίκη του κόντρα στην Ελευσίνα να μειώνει στο -3 από την 2η θέση. Η Λαμία ζήτησε πέναλτι του Λεάντρο (πεντακάθαρα χέρι) μετά από σουτ του Βασιλόγιαννη στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο ο Φωτιάδης έδειξε παίζεται. Ο ΠΑΣ έχασε 5 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια και ουσιαστικά εκμηδένισε το +8 που είχε πριν το ματς με την Ελευσίνα.

Δυνατά ξεκίνησε ο ΑΟ Τρίκαλα στο ντέρμπι με τη Λαμία, καθώς στην πρώτη φάση του αγώνα κέρδισε κόρνερ και στη συνέχεια πέναλτι, σε κράτημα που είδε ο Φωτιάδης από τον Κοτσώνη πανω στον Κουσκουνά. Ο Γιαννιτσάνης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε στο 2’, για το 1-0 υπέρ του ΑΟΤ. Το γρήγορο τέρμα των γηπεδούχων αποσυντόνισε τη Λαμία, που δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της, ενώ ο ΑΟΤ προσπαθούσε να δημιουργήσει κι άλλες φάσεις.
Ωστόσο, υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός στο ματς, με τον διαιτητή στο πρώτο μέρος να μοιράζει έξι κίτρινες. Η Λαμία είχε δύο καλές στιγμές, στο 33’ και στο 45+2’ με τα σουτ του Ματσούκα να καταλήγουν στην αγκαλιά του Αποστολίδη. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπλάζιτς με τα δύο πόδια στον Στεφάνοβιτς στο 42’, αλλά ο Φωτιάδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Καλύτερα μπήκε ο ΑΟ Τρίκαλα και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51’ άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά ο Πίτκας απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Μουμίν. Η Λαμία δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις, ενώ στο 56’ ζήτησε δικαιως πέναλτι σε χέρι του Λεάντρο μέσα στην περιοχή, το οποίο όμως ο διαιτητής θεώρησε ακούσιο. Στο 63’ ο Κουσκουνάς βγήκε απέναντι από τον Πίτκα μετά από βαθιά μπαλιά του Ρομπέρ, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας τον έκοψε σωτήρια.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με τον Ματσούκα, το σουτ του οποίου σου 74’ μπλόκαρε ο Αποστολίδης. Το ματς κυλούσε στα τελευταία λεπτά με μια φλύαρη κατοχή των φιλοξενούμενων. Στο 90+1’ ο Στεφάνοβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα

Σκόρερ: 3’ πέν. Γιαννιτσάνης
Κόκκινη: 90+1’ Στεφάνοβιτς
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (87’ Μαχαμάτ), Ρομπέρ (64’ Μπαϊκαρά), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γιαννιτσάνης (76’ Μπαλμπόα).
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης (59’ Τσόβιτς), Ρότσα, Όμο, Μπλάζιτς Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (75’ Καραγιάννης).
Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)
Βοηθοί: Κωτούλας, Ζιγκερίδης (Σερρών)




Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.