Σοκάρει η είδηση από τα Τρίκαλα. Το 30% του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου της πόλης αρνήθηκε να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού!
Όπως αποκαλύπτει το Trikalavoice.gr για τους «αρνητές» του εμβολίου στα Τρίκαλα, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι υποβάλλονται σε υποχρεωτικά rapid test δύο φορές την εβδομάδα.
Η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε αυτή την απόφαση κατ’ εντολήν του Υπουργείου Υγείας, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.