Σε μια σφοδρή σύγκρουση κατέληξε η κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου μιας παρέας Ρομά από περιπολικό της αστυνομίας όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο των Ρομά να σταματήσει, αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν.
Στη διάρκεια της καταδίωξης, το αυτοκίνητο των Ρομά (ένα SUV) ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με ένα ΙΧ που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος, ο οποίος και τραυματίστηκε.

Νωρίτερα, οι τέσσερις Ρομά είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν ένα σπίτι στην περιοχή της Ζωφριάς.
Μόλις ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν με το ασημί τζιπ.
Ακολούθησε καταδίωξη στα γύρω στενά με τους κακοποιούς να διαφεύγουν κινούμενοι επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο.
Ωστόσο, στο ύψος του περιφερειακού του Αιγάλεω συγκρούστηκαν σφοδρά με ένα ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας ηλικιωμένος.
Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ οι διαρρήκτες βγήκαν από το όχημά τους και άρχισαν να τρέχουν προς τα χωράφια.
Οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν τους ακολούθησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία από τα τέσσερα άτομα.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.