Τουλάχιστον 8,8 εκατ. ευρώ θα μοιράσει σε ένα ή περισσότερους παίκτες, που δεν είναι «από τζάκι», η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.
Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέσα στη χρονιά.
Το ενδέκατο τζακ ποτ έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου και μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν συμπληρωθεί περισσότερες από 5.000.000 στήλες. Σύμφωνα με προβλέψεις, ο αριθμός αυτός αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας για τη κατάθεση δελτίων στη σημερινή κλήρωση (21:30).
Μέσα στη χρονιά το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει περισσότερα από 88 εκατομμύρια ευρώ στους παίκτες, ενώ 15 τυχεροί που έχουν προβλέψει σωστά το συνδυασμό «5+1» έχουν μοιραστεί 43 εκατομμύρια ευρώ περίπου.
Αυτοί είναι πιο συχνά εμφανιζόμενοι αριθμοί
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού από την ιστοσελίδα www.opap.gr, οι αριθμοί της πεντάδας με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ είναι: 37,31,34,13,21,41,32,27,26,18.
Αντίστοιχα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ που έχουν εμφανιστεί πιο συχνά είναι: 16,6,2,3,11

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.