Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως… κρύβεται πίσω από την απόφαση του Μπάλαζ Τζούτζακ να μην ακολουθήσει την αποστολή της Μπούρσασπορ στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του.
«Πίσω από αυτή την απόφαση βρίσκεται ο Ολυμπιακός», έγραψαν χαρακτηριστικά στην Τουρκία για την υπόθεση του Ούγγρου εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται αποδεδειγμένα στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας.
Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνούς άσου, ο οποίος θα προσφέρει χρήσιμες λύσεις στον Βίκτορ για την «ερυθρόλευκη» μεσοεπιθετική γραμμή.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.