Τα τελευταία αποτελέσματα του Παναιτωλικού στην Σούπερ Λίγκα έχουν αποτελέσει περίτρανο παράδειγμα ότι η ομάδα χρειάζεται και μάλιστα άμεσα έναν νέο προπονητή.
Έτσι οι υπεύθυνοι της με επικεφαλής τον Φώτη Κωστούλα έχουν αρχίσει το τρέξιμο για να μπορέσουν να βρουν τον κατάλληλο τεχνικό ο οποίος θα μπορέσει να αλλάξει την κατάσταση.
Πρόθεσή τους είναι ο προπονητής αυτός να βρεθεί άμεσα, με στόχο κάτι τέτοιο να έχει γίνει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.
Ο Νίκος Νιόπλιας είναι εκείνος ο οποίος συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας για να είναι ο εκλεκτός. Ωστόσο δεν έχει εγκαταλειφθεί ποτέ η ιδέα της επιστροφής του Χάβου.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.