Ο Μπράουν Ιντέγε (με την επωμίδα) και ο Ταρίκ Ελιουνούσι βγήκαν και έτρεψαν στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακό, δίνοντας ξεχωριστή χαρά στους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Αφρικανός επιθετικός και ο Νορβηγός εξτρέμ αναμένεται σήμερα να δοκιμάσουν να προπονηθούν για κάποιο διάστημα με τους συμπαίκτες του.
Αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο οι δύο παίκτες να είναι και στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Οσμανλίσπορ για τη φάση των «32» του Europa League.
Ωστόσο, ο Ιντέγε και ο Ελιουνούσι δείχνουν κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.