Με λεωφορεία αντί του σιδηροδρόμου θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Λειανοκλάδι- Παλαιοφάρσαλος από την Παρασκευή 25 μέχρι και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου λόγω εργασιών.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από την Παρασκευή στις 04:00, αποκόπτεται η γραμμή μεταξύ των σταθμών Αγγειών και Θερμών, μετά την διέλευση των δρομολογίων 600 & 601.
Η αποκοπή -σύμφωνα με τις οδηγίες του διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ) και του υπεύθυνου έργου (ΕΡΓΟΣΕ)- στόχο έχει την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο τμήμα αυτό. Η γραμμή θα δοθεί ξανά σε κυκλοφορία την Δευτέρα, 28.01.2019 στις 23:59.
Κατά συνέπεια τα δρομολογια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Αθηνών – Παλαιοφαρσάλου – Αθηνών, στο τμήμα Λειανοκλάδι- Παλαιοφάρσαλος θα εκτελούνται με λεωφορεία, από την Παρασκευή (25/1) το πρωί έως και την Δευτέρα (28/1) το βράδυ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.