Τραγουδίστρια φίρμα λιώμα από τα ναρκωτικά κοιμόταν σε πάρκινγκ! (photos)

Ο πρώην μάνατζερ της Britney Spears την «τρέχει στα δικαστήρια» για χρωστούμενα λεφτά που δεν πήρε ποτέ και μαζί με αυτά βγάζει στη φόρα λεπτομέρειες από την περίοδο που η pop star ήταν στα… χειρότερά της.

Συμφωνα με τον ίδιο, η Britney Spears είχε αναγκαστεί να κοιμηθεί στο πάρκινγκ το 2007 μετά από χρήση ναρκωτικών. Ο Σαμ ισχυρίζεται πως αυτό συνέβη τη νύχτα που η Britney έχασε την επιμέλεια των δύο γιων της.

spears1

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά εκείνη την εποχή. Η ίδια μάλιστα είχε πρόσφατα περάσει ένα «δύσκολο» διαζύγιο και δεν είχε καλές σχέσεις με τους γονείς της.

spearsd3

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο το 2015 αναφέρεται «Στη 1η Οκτωβρίου 2007, η Britney έχασε τη νομική επιμέλεια των γιων της, που ήταν ακόμη μωρά. Η Britney πέρασε μια νύχτα στο πάρκινγκ, στη συνέχεια, κάλεσε τον Σαμ και του είπε ότι ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύεται.Εκείνο το βράδυ, ο πρώην μάνατζερ της μετακόμισε στο σπίτι της. Με εξαίρεση μια σύντομη περίοδο το Δεκέμβριο του 2007, ο Sam ζούσε στο σπίτι της Britney μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2008».

-Advertisement-
spears2

Από την πλευρά της η Spears έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται, ζητώντας από τον Σαμ να πάρει πίσω τις κατηγορίες. Μάλιστα, σε βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει η μητέρα της Britney είχε επισημάνει πως ο Σαμ ήταν ο άνθρωπος που προμήθευε ναρκωτικά στην κόρη της.

Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να αποφανθεί το δικαστήριο.

πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article