Συγκλονισμένη η μικρή τοπική κοινωνία της Σκοπέλου από την είδηση του θανάτου ενός 47χρονου επιχειρηματία, ο οποίος σύμφωνα με το e-volos.gr διατηρούσε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο νησί και πιο συγκεκριμένα στη θέση Μύλος.
Όπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος εντοπίστηκε κρεμασμένος σε αποθήκη, πλησίον των δωματίων που διατηρούσε, από φίλους που ανησύχησαν καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής και άμεσα ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας και η Αστυνομία, αξιωματικοί της οποίας παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Ο 47χρονος ζούσε στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στη Σκόπελο, με σκοπό να αναπτύξει την οικογενειακή του επιχείρηση.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Ωραία την έκανε την επιχείρηση τώρα μιά χαρά! Αν οι λόγοι είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ που δεχόμαστε όλοι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ επαγγελματίες- επιτηδευματίες- έμποροι από αυτή την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που απελευθέρωσε και τις ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, τότε δεν πρέπει να μιλάμε για αυτοκτονία αλλά για εν ψυχρώ δολοφονία.
¨οπως και να έχει κρίμα!