Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς συνέβη το πρωί της Κυριακής 30 Μαρτίου, στην Εύβοια, κοντά στην περιοχή μεταξύ Χαλκίδας και Λαμψάκου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα 20 και 21 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε δέντρο δίπλα στον δρόμο. Η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που το όχημα υπέστη τεράστιες ζημιές και οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο νέους, οι οποίοι, ωστόσο, είχαν ήδη χάσει τις αισθήσεις τους και διαπιστώθηκε λίγο αργότερα ο θάνατός τους από πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και διεξάγει έρευνα για να αποσαφηνίσει τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ παραμένει άγνωστο τι ακριβώς προκάλεσε την εκτροπή του αυτοκινήτου από την πορεία του.
Το όχημα κινούνταν με κατεύθυνση από την Ερέτρια προς τη Χαλκίδα την ώρα του τραγικού συμβάντος.
με πληροφοριες φωτό, βίντεο : evima.gr, eviathema.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Κριμα..πόσο κριμα