Σε βαθύ πένθος έχει «βυθιστεί» η τοπική κοινωνία του Βόλου από το βράδυ της Παρασκευής (29/08), εξαιτίας ενός τραγικού γεγονότος που στέρησε τη ζωή σε έναν 17χρονο μαθητή.
Ο νεαρός βρισκόταν στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου με την παρέα του, όταν – υπό άγνωστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και γλίστρησε, τραυματιζόμενος σοβαρά στο κεφάλι. Παρά το ότι για λίγο κατάφερε να σηκωθεί, κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων του.
Σύμφωνα με το thenewspape.gr στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 17χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου, όμως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.