Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένα παλικάρι 19 χρονών σήμερα στον Άγιο Νικόλαο, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές του τόπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 19χρονος οδηγούσε με το αυτοκίνητό του – μάρκας smart – σε δρόμο του Αγίου Νικολάου όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε μία χαράδρα στο ύψος του νέου τούνελ.
Το άψυχο σώμα του άτυχου εφήβου είδε ένας οδηγός νταλίκας που αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν τον 19χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.
Τραγικές φιγούρες στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι οι γονείς και οι συγγενείς του παλικαριού οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 19χρονος έχει φύγει από την ζωή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.