Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρή 35χρονη μητέρα μόλις 15 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Lamianow.gr
1 Min Read

Τραγωδία σημειώθηκε στην Άρτα, το Σάββατο (07.02.2026), όταν μια 35χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή λίγες μέρες αφού γέννησε το δεύτερο παιδί της.

Η γυναίκα διακομίσθηκε χτες το πρωί στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου παρά την προσπάθεια που έγινε από τους γιατρούς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η μητέρα 2 παιδιών, νωρίτερα είχε αισθανθεί αδιαθεσία και είχε χάσει τις αισθήσεις της, σύμφωνα με το thestival.gr.

Η 35χρονη πριν από 15 ημέρες είχε φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ο τοκετός είχε γίνει σε κλινική των Ιωαννίνων και είχε επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με το μωρό της.

-Advertisement-

Έως και το πρωί του Σαββάτου δεν είχε διαγνωσθεί με κανένα πρόβλημα υγείας και δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

πηγη newsit

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article